Cursist inplannen

Iedere cursist die nu wordt ingeschreven via de API (booking) of via Planaday zal extra schermen krijgen (welke worden uitgevraagd) als je de cursist wil inplannen.

Indien via de API een inschrijving wordt gedaan en er is één veld verplicht waaraan niet wordt voldaan wordt de inschrijving niet gemaakt en krijg je een foutmelding.

Cursist inplannen

Zodra een cursus API-attributen heeft, moeten er meerdere vragen worden beantwoorden. Zie ook hieronder de schermen.

Scherm 1, cursus met 2 API-attributen

Scherm 2, cursist inplannen op cursus met verplichte API-attributen

Scherm 3, bekijk de attributen die geboekt zijn door op dit icoontje te klikken bij 'ingeplande cursisten'