Dagdelen verwijderen

Gewijzigd op Sun, 17 Sep 2023 om 03:20 PM

Het is mogelijk om in een keer meerdere dagdelen, inclusief wat er aangekoppeld zit, te verwijderen. Maar enkel als er nog niemand is ingepland op die dagdelen.

Stappen:

1. Ga hiervoor naar het dagdelen overzicht bij de cursus (selecteer in het rechtermenu onder dagdelen: 'overzicht'
  2. Vink de dagdelen aan die je wilt verwijderen.
  3. Rechtsboven verschijnt er nu een nieuwe knop 'Verwijderen', zodra je hierop klikt laat Planaday een analyse zien van de gevolgen van je verwijder actie.

Het analyse scherm

Hier wordt per dagdeel in kolomen weer gegeven hoeveel items er verwijderd worden:

• Instructeurs
  • Locaties
  • Cursisten
  • Opties
  • Cursisten op wachtlijst
  • Bestanden
  • Notities
  • Taken
  • Materialen

Vervolg stappen:

1. Bekijk de gevolgen en vink eventueel bepaalde dagdelen weer uit.
  2. Klik hierna op verwijderen om de gekozen dagdelen te verwijderen.