Het koppelen van bestanden is niet ingewikkeld. In ieder scherm waar het mogelijk is om een bestand te koppelen heb een knop/button met 'bestand toevoegen'. En bij 'secties' zie je een menu-item met 'bestanden'. Bij 'bestanden' (rechts) kun je een overzicht vinden van de bestanden die al gekoppeld zijn

Voor het koppelen van een bestand aan bijvoorbeeld een cursist of een bedrijf kies je voor 'bestanden koppelen'. Je komt dan in het scherm waarin je een bestand kunt kiezen. Het volgende kan worden ingevuld:

1. Naam van bestand
  2. De beschrijving
  3. Het bestand zelf

Klik bij 'Selecteer bestand' op plusteken om vervolgens lokaal van eigen pc of mac een bestand te kiezen. Zodra deze is geselecteerd klik je voor OK. Vervolgens klik je op 'Upload' om deze definitief te koppelen.

Na het uploaden van een bestand kom je op het overzicht van bestanden van gekozen item/onderdeel. Dit is hetzelfde scherm als je zou hebben geklikt op 'bestanden' bij secties in het eerste scherm.

Het overzichtscherm met alle bestanden is eenvoudig te sorteren. Klik hiervoor op de titels. Desgewenst kan er ook gefilterd worden.