Communicatiesjablonen maken voor certificaten

Gewijzigd op Mon, 20 Mar 2023 om 04:31 PM

Eerst moet er een communicatiesjabloon zijn. Deze is voor de layout en de invulling. Zo'n template bevat teksten, opmaak etc.

Werkwijze

Ga hiervoor naar 'Beheer > instellingen > communicatie & documenten > sjablonen'
Kies voor tabblad 'Certificaat'.

Standaard staan hier enkele sjablonen klaar. Je kunt een bestaande sjabloon gebruiken en/of aanpassen. Maar je kunt ook een sjabloon kopieren. Je kunt zoveel sjablonen maken als je wil. Later kun je deze apart selecteren.

Tip: lees hier hoe je om moet gaan met communicatiesjablonen.