Wil je een eigen presentielijst met eigen layout? Dan kun je deze zelf maken.

Ga naar 'beheer -> communicatie .... -> sjablonen' en kies voor tabblad 'Diverse'. Kopieer de huidige (standaard) basis template en geef deze meteen een eigen herkenbare naam/titel. Download vervolgens het gekoppelde document, wijzig deze (en belangrijk bewaar deze eerst op je eigen pc) en upload deze weer.

Ga vervolgens naar alle cursussjablonen en cursussen waar je dit wil toepassen. Zodra je in 'bewerken' scherm van cursus zit kies je voor

'Documenten' en kies je 'bij 'Presentielijst' voor het template welke je zojuist hebt gemaakt.