Klik op ‘Communicatie nog te versturen’ in je dashboard. Je krijgt nu een overzicht van alle berichten die nog verstuurd moeten worden.

Per bericht kun je klikken op ‘het oogje’ om het bericht in te zien. Vanuit dat scherm dat volgt kun je meteen je bericht wijzigen (enkel emailbericht), versturen of afdrukken. Je kunt ook per bericht klikken op ‘het pijltje’ en meteen je vervolgactie kiezen. Bijvoorbeeld ‘aanpassen’ of ‘verstuur’.

Direct alle mail versturen

Je kunt per bericht deze versturen. Maar kunt er ook voor kiezen om eerst alles te bekijken en daarna alles ineens te versturen.

Indien je alles ineens wil versturen klik je op het vinkje naast ‘cursus/taak’. Alles wordt nu aangevinkt. Klik hierna op ‘Versturen’ (rechtsboven) en alles zal worden gemaild.

Lees hier in dit artikel alle acties die je kunt uitvoeren.