Er is standaard één communicatiesjabloon voor het versturen voor communicatie bij het inschrijven van een cursist voor een bepaalde cursus. Mocht je een andere tekst willen voor een bepaalde cursus maak je eerst een nieuwe communicatiesjabloon aan (kopieer een bestaande) (geef deze een unieke andere titel en omschrijving).  Lees hier hoe je dat moet doen.

Hierin zet je de andere tekst zoals je dat wil voor die bepaalde cursus. Vervolgens plaats je hierbij de (aangepast) word document toe. Zodra je dat hebt gedaan heb je dus eigenlijk 2 communicatiesjablonen voor het bevestigen van een inschrijving voor een cursus.

Ga nu naar de cursus(sjabloon) waarvoor je dat wil toepassen. Wijzig deze cursus(sjabloon) en kies de zojuist aangemaakt template bij ‘Bij inschrijven’ en bewaar de cursus(sjabloon). Dit doe je bij 'bij inschrijven' als je hebt gekozen voor 'Emails'. zie ook voorbeeld:

Als het een cursussjabloon betreft, zal voortaan DIE template worden gebruikt. Op deze manier maak je optimaal gebruik van de flexibiliteit van Planaday en communicatiesjablonen.


Let op: Als het een cursus betrof, dan is het enkel voor DEZE cursus gewijzigd. Dit heeft nooit invloed op een cursussjabloon.