Belangrijk

Aanpassingen aan een cursussjabloon worden NOOIT doorgevoerd naar cursussen die reeds ingepland zijn aan de hand van het cursussjabloon! Dit om te voorkomen dat cursussen zomaar worden aangepast.

Werkwijze cursussjabloon toevoegen

Volg de volgende stappen om een cursussjabloon toe te voegen:

• Klik op ‘toevoegen’ aan de rechterzijde indien je hebt geklikt voor het overzicht cursussjablonen.

Algemeen

• Vul een naam in, bijv ‘BHV basis’.
    1. Tip, ga met muis over een vraagteken om hier meer informatie over te krijgen.
  • Kies een kleur bij ‘algemeen’ die je graag wil
  • Kies hoe vaak deze herhaald moet worden
  • Geef bij Instelling dagdelen op of dit afzonderlijk moet zijn of aantal. Zie dagdelen bij cursussjabloon voor meer uitleg hierover.

Omschrijving

• Vul een omschrijving in. Deze wordt ook getoond bij webinschrijvingen indien de cursus ingepland is en hiervoor ingesteld is dat deze zichtbaar is.
  • Vul normale boeking mensen in, bijv. 12
  • Vul optioneel maximale boeking in bijv. 15
  • Vul minimaal aantal mensen in, bijvoorbeeld 10

Financieel

Certificaten

Klik op tabblad ‘Certificaten’ en kies de certificaten die van toepassing zijn bij deze opleiding.

• Als je eerder een aantal certificaten had toegevoegd, kun je deze nu selecteren.

Email, communicatie & documenten

Stel hier in welke communicatiesjablonen je wil gebruiken voor deze cursus als je deze inpland of als je hiervoor cursisten inpland.

• Klik nu ‘Opslaan’ om de opleiding op te slaan.

Er is nu een cursussjabloon toegevoegd.

Tip: Mocht je meerdere slablonen nodig hebben, dan is kopiëren van een bestaande handig en snel. Het is raadzaam als je een cursussabloon toevoegt die lijkt op een bestaande cursus-sjabloon qua inhoud, taken en/of materialen. Zodra je hebt gekopieerd kun je deze weer eenvoudig aanpassen.