Zodra je inlogt op Planaday kom je op het dashboard. Op het dashboard zie je in 1 oogopslag diversen zaken zoals:

• Wat is er te doen vandaag
    • Met informatie over de cursussen van vandaag en enkele buttons die aantallen geven over een eventuele aktie die je kunt ondernemen
    • Je kunt hier ook direct zoeken op cursisten, cursussen of sjablonen
    • Jouw taken
      • Optioneel de taken bedrijfsbreed
    • Diversen actie-buttons
      • Waarmee je snel een actie kunt doen
  • Agenda van deze maand inclusief de cursussen (tip ga met de muis over een cursus voor snel wat meer info en klik erop om meer acties te krijgen).

Het dasboard is logisch ingedeeld en hier heb je beschikking over meerdere tabbladen. Het aantal tabbladen is afhankelijk van jouw instellingen. Heb je bijv. 'inschrijflijsten' aan staan, dan vind je dit in een apart tabblad op je dashboard.