Gewijzigd op Sun, 17 Sep 2023 om 02:39 PM

Er kan eenvoudig worden gezocht binnen Planaday op van alles. Een zoekopdracht vul je in het scherm rechtsboven. Zodra je hier klikt wordt het invulscherm wat groter.

Vul een deel van wat je zoekt in en druk op [enter]. Er wordt meteen gezocht in cursussen, cursussjablonen, cursisten etc.

Snel zoeken op bedrijven, cursisten of cursussen kan ook op het dashboard. Vul een deel van het woord waarvan je wat zoekt en vanzelf komen er opties te voorschijn. Door deze te selecteren ga je direct naar de cursus, bedrijf of de juiste cursist.

Presentielijst snel vinden

Indien je een presentielijst hebt geprint vind je bovenin een 'snelcode'. Vul deze in bij 'zoeken' en je kunt meteen presentielijst verwerken.

Snel naar een bepaalde dag of week

Indien je naar een bepaalde dag of wil kun je het volgende intypen:

• agenda:vandaag
  • agenda:morgen
  • agenda:weekxx (vul bij xx gewenste weeknr toe)

Je komt direct in het cursus-overzicht van gewenste datum.