Inloggen als klant in klantenportaal

Gewijzigd op Thu, 07 Dec 2023 om 12:08 PM

Iedere opleider kan een portaal beschikbaar stellen voor haar klanten en contactpersonen.

Inloggen

Als je toegang hebt als 'klant' tot het klantenportaal, dan krijg je een scherm met login en wachtwoord te zien.

Vul voor toegang je e-mailadres (of login) in en je wachtwoord. Klik vervolgens op 'inloggen'.

Als je nog geen logingegevens van je opleider hebt ontvangen, vraag deze dan op bij je opleider zelf. Planaday kan hierin jou helaas niet ondersteunen.

De opleider kan een account opnieuw activeren. Je kunt ook opnieuw je wachtwoord instellen.

Portaal per opleider

Iedere opleider kan een portaal beschikbaar stellen voor haar cursisten. De url (link) is afhankelijk hoe de opleider dit ingesteld heeft. Planaday kan hierin geen informatie verschaffen. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de opleider die dit voor jou kan aanleveren.

Taalkeuze

Afhankelijk van instellingen die de opleider heeft ingevoerd zijn er 1 of meerdere talen beschikbaar. Mis jij een taal, geef dit dan aan bij je opleider.

De indelingen en algemene werking

Afbeelding: een dashboard met enkele zaken die te selecteren zijn.

Afbeelding: voorbeeld van detail van cursus (gevolgd)

Dashboard

Zodra je bent ingelogd kom je altijd op het dashboard. Op het dashboard heb je altijd meteen enkele keuzes die klikbaar zijn. Deze keuzes zijn ook te bereiken door te kiezen in de linkerzijde (Via het hamburgermenu) en dan een keuze te maken.