Facturen vanuit Planaday in Webwinkelfacturen toevoegen/uploaden

Gewijzigd op Mon, 31 Oct 2022 om 01:58 PM

Voorwaarden

• Financieel moet actief zijn
  • Wisteria koppeling moet actief zijn *)
  • Facturatie moet actief zijn
  • Een factuur moet definitief zijn om deze 'te uploaden'

*) Voor deze koppeling wordt een maandelijkse vergoeding gevraagd

Factuur uploaden

Een factuur moet de status 'definitief' hebben alvorens je deze kan uploaden.

Zodra de factuur deze status heeft zal de button 'Upload naar boekhouding' verschijnen.

Klik op deze button om de factuur in jouw boekhouding (via Wisteria) te plaatsen.

Status factuur uploaden

Indien de factuur succesvol is geĆ¼pload komt er een 'badge' 'geupload naar boekhouding' te staan bij de factuur.

Fout!

Indien je een factuur probeert te uploaden waarbij het bedrijfs-emailadres bij financieel niet uniek is, dan krijg je daarvan een melding:

Ga naar dit bedrijf (bekijk bedrijf) en wijzig het Emailadres bij 'Facturatie email' in 'Financieel' in 'iets' unieks voor dat bedrijf:

Logging

Standaard staat de logging richting Wisteria en terug 'aan'. Dit betekend dat je kunt zien hoe iedere 'API-call' is afgehandeld en of deze is goed gegaan.

Ga hiervoor naar 'Beheer > Wisteria logging' en bekijk de calls.

Iedere 'HTTP-code 200' is goed gegaan, de rest is fout gegaan. Klik op een oogje om iedere log-regel in te zien.