Export voor nvb BHV om te kunnen aanmelden

Gewijzigd op Thu, 21 Jul 2022 om 04:31 PM

Er is indien je dat wil een rapportage beschikbaar waarin je alle cursisten in een cursus direct kunt exporteren. In die export komen alle cursisten die je direct weer kunt gebruiken voor het aanmelden bij nvb BHV.

Voordelen

Het voordeel hiervan is het niet meer overgetypt hoeft te worden. Dit voorkomt fouten.

Activeren in Planaday

Voordat dit rapport beschikbaar is moet je deze eerst activeren.

Ga hiervoor naar beheer -> modules -> nvb bhv export

Zet deze vervolgens in het vervolgscherm op actief.

Excel downloaden

Ga hiervoor naar de ingeplande cursus. Kies rechtsboven (als je in 'overzicht' of bij 'ingepland') bent voor het downloadicoon.

Er wordt nu een excel aangeboden met alle cursisten erin:

Deze kan vervolgens aangeleverd worden bij nvb bhv.