Ingeplande cursisten in ingeplande cursus

Gewijzigd op Wed, 29 Sep 2021 om 06:14 PM

Krijg een goed overzicht van alle cursisten die in een cursus zijn ingepland.

Inzicht ingeplande cursisten

Kies de cursus en kies vervolgens voor 'Ingepland' aan de rechterzijde bij 'Secties'.

Overzicht ingeplande cursisten bij cursus

Afbeelding: cursus met de geplande cursisten 'platgeslagen'

Wil je een andere weergave, bijvoorbeeld per dagdeel de ingeplande cursisten zien? Klik dan op 'Cursisten layout'. Deze kun je blijven switchen tussen deze en 'Dagdeel layout'.

Voorkeur layout instellen?

Je kunt ook je voorkeur hiervoor opslaan. Ga hiervoor naar 'beheer > instellingen > weergave' en stel deze layout daar in!

Notities per dagdeel en cursist

Je kunt in dit overzicht ook de notities zien die je zelf per dagdeel bij het inplannen van deze betreffende cursisten had ingevoerd (specifiek voor deze dagdelen/cursus en cursist).

Klik hiervoor op 'tonen dagdeel notities'

Afbeelding: cursus getoond per dagdeel en de daarbij horende notities

Agenda

Bekijk de cursus in agenda vorm. Kies de cursus en kies vervolgens rechts bij 'Secties' voor 'Agenda'.

Afbeelding: cursus in agenda view