De certificaten kunnen niet meer gedownload worden, wat nu?

Gewijzigd op Mon, 15 Mar 2021 om 05:56 PM

Het kan voorkomen dat het genereren van de certificaten ineens een foutmelding geeft of dat dit niet (meer) mogelijk is.

Dit komt veelal door een recente aanpassing in de browser, waardoor de browser het niet meer toestaat om een nieuw venster te openen (wat nodig is om een PDF te kunnen genereren).

Wat je dan moet doen is voor het domein (jouwbedrijf.planaday.nl) toestemming geven om pop-ups te openen in de browser.

Hieronder de link hoe dit mogelijk is voor verschillende browsers: