Waarvoor gebruiken wij cookies?

Gewijzigd op Fri, 27 Oct 2017 om 01:49 PM

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op je computer. Planaday gebruikt cookies om jou te herkennen bij een volgend bezoek.

Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers.

Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Wanneer je je browser zo instelt dat je geen cookies ontvangt van Planaday dan kan je de pagina's van de website nog wel bezoeken, echter zullen sommige functionaliteiten niet mogelijk zijn.

Gebruik maken van onze online applicatie zonder cookies is helaas niet mogelijk!