Ik zie mijn communicatiesjablonen niet meer bij een cursus(sjabloon)

Gewijzigd op Wed, 06 Jun 2018 om 03:38 PM

Bij het wijzigen van een cursus(sjabloon) zie je bij documenten en bij emails de communicatiesjablonen. Dit zijn de basis sjablonen gemaakt door Planaday en eventueel je eigen sjablonen.

Mocht je geen sjablonen zien, controleer dan bij beheer -> communicatie & documenten -> algemene instellen wat je instellingen zijn.

Mocht je bijvoorbeeld nog geen eigen communicatiesjablonen hebben en dit staat ingesteld op nee, dan zie je geen sjablonen.

Oplossing: zet deze instelling op ja, zodat je alle communicatiesjablonen ziet.