Indien iemand al een bepaalde rol heeft, maar die rol heeft nog niet alle juiste instellingen, dan kan dit eenvoudig worden gewijzigd door diegene die daartoe rechten heeft.

Werkwijze



  1. Ga naar ‘Beheer > Instellingen > Rollen’ bij Applicatie configuratie
  2. Kies voor ‘Rollen & rechten’.
  3. Klik op de rol om de rechten te zien van de betreffende rol
  4. Klik per onderdeel op ‘aanmaken’, ‘bekijken’, ‘bewerken’ en/of ‘verwijderen’ bij het betreffende onderdeel.
    1. doe dit eventueel voor andere rollen/rechten
  5. Klik op opslaan.


De medewerker moet even uitloggen en weer inloggen en diegene heeft weer deze rechten.


DwJeCuSduRS4PpBsRDEzTXKTbqBBfujg7A.png