Cursist uitplannen van cursus (dagdelen)

Gewijzigd op Sat, 20 May 2023 om 10:32 AM

Om een cursist uit te plannen uit een cursus of een dagdeel (deel van de cursus) ga je naar de cursus en volg je de volgende stappen:

Werkwijze

• Zorg dat je in het 'bekijk'-scherm van de cursus bent
  • Klik op 'ingepland' bij 'Secties'
  • Je ziet nu per dagdeel de ingeplande cursisten
  • Klik op 'prullenbakje' naast de cursist bij dagdeel die je wil uit plannen
  • In de popup bevestig je middels een vinkje de dagdelen waarbij je de cursist wil uitplannen.
    • Hier bevestig je meteen de financiĆ«le gevolgen zoals factuurregel behouden of korting geven (voor toekomst middels een voucher)
    • Optioneel kun je een email sturen
  • Na klikken op 'verwijderen' is de cursist uitgeplant

Let op. Je kunt ook de presentie verwerken waarmee je aangeeft dat iemand er niet was. Hiermee regel en organiseer je meteen de financiele gevolgen hiervan. Zie ook dit artikel.

Figuur 1: Cursist uitplannen

Figuur 2: Bevestiging uitplannen inclusief beslissing financiƫle gevolgen