Materialen toevoegen

Gewijzigd op Wed, 25 Jan 2023 om 01:37 PM

Materialen toevoegen
  • Klik op ‘materiaal toevoegen’
  • Vul bij ‘naam’ een naam in, bijv. ‘lesboeken’.
  • Vul verplicht een 'code' in.
  • Vul in hoeveel je er nodig hebt.
    • Of kies dat dit flexibel is aan het aantal cursisten (kies deze)
  • Kies bij 'bestelbaar via de API' dat je deze ook beschikbaar wil maken in wordpress of in de API
  • Klik op tabblad ‘prijzen’ en vul hier prijzen in indien nodig
  • Klik op tabblad ‘omschrijving’ en vul optioneel een omschrijving toe.

Klik op ‘opslaan’ om deze op te slaan

Tip: heb je meerdere materialen, dan kun je deze ook importeren vanuit excel