Cursusbezetting en details van (ingeplande) cursus

Gewijzigd op Sun, 17 Sep 2023 om 03:15 PM

Bekijk heel eenvoudig en snel de bezetting per cursus.

Klik hiervoor op 'Cursus bezetting' bij 'Cursussen' links in het menu.

Via Cursussen > Zoeken & bezetting

Via Overzichten > Bezetting per cursus

Details van cursus

Zodra je details van een cursus ziet (en hebt aangeklikt door bijvoorbeeld te klikken op het oogje) zie je alle details omtrent de betreffende (ingeplande) cursus.
Per dagdeel zie je de datum, tijden, locaties, instructeurs en de bezetting van boekingen, opties en wachtlijsten. Klik op de betreffende linkjes om hier meer details over te krijgen.

Klik op bijv. een pijltje bij een dagdeel om hier nog meer informatie te krijgen of het betreffende dagdeel.