Instructeur inplannen

Gewijzigd op Mon, 09 Jan 2017 om 12:34 PM

Enkel van toepassing bij standaard inplannen.

Zodra je bezig bent met inplannen van een cursus moet je ook een instructeur inplannen. Kies hiervoor en je krijgt rechts alle instructeurs die in Planaday aanwezig zijn. Klik diegene aan en je krijgt meteen te zien of die instructeur al ingepland is in Planaday of dat deze nog beschikbaar is (leeg).

Kies optioneel voor ‘verstuur inplan email’ en ‘maak taak aan’. Zodra je klikt op ‘opslaan’ wordt de mail in de Emailqueue gezet en een taak gemaakt indien gekozen.

Zodra instructeur is ingepland kom je terug bij de cursus en kun je de overige zaken inplannen. Deze staan in het gele blok.