Communicatiesjabloon uitleg


Communicatie sjablonen zijn sjablonen welke communicatie en dus tekst(en) en details bevatten voor de communicatie die gebruikt wordt bij het versturen van Email (naar klant (contactpersoon), cursist en/of instructeur) of bij het maken van een ander document zoals certificaten, bewijs van deelname etc. Denk aan een uitnodiging, herplanning, uitnodiging voor herhaling of een optie op een cursus.


Communicatiesjabloon standaard


Er zijn diversen communicatie-sjablonen standaard al aanwezig en de basis is al voor je ingevuld, bij zowel de cursussjablonen als bij de ingeplande cursussen. Echter deze zijn standaard met het Planaday logo en de tekst die vooraf is bepaald. Deze kunnen worden aangepast..


Deze communicatie-sjablonen kun je bij iedere cursussjabloon, cursus of bijv. cerficaat etc aankiezen (standaard al voor je gekozen). En deze kun je eventueel bij een ingeplande cursus wijzigen. Een bestaande communicatiesjabloon is niet te wijzigen, wel te gebruiken. 


Communicatiesjabloon aanpassen


Je kunt als je eigen communicatiesjablonen wil gebruiken deze bestaande kopiëren en vervolgens aanpassen. Lees hier hoe dat moet


Correspondentie post of bezoekadres


Indien je velden zoals cb_bedrijf gebruikt, worden standaard de bedrijfsgegevens (bezoekadres) gebruikt zoals ingegeven bij betreffende bedrijf in Planaday. Indien een bedrijf ook een postadres heeft, dan zal dat adres worden gebruikt in de communicatie.


Instructievideo