Hoe kan ik mijn mailserver testen?

Gewijzigd op Fri, 11 Nov 2022 om 12:51 PM

Als je mailt via je eigen mailserver (zie ook 'Beheer > instellingen > Communicatie .... > Mailserver'), dan staat deze op 'ja'.

Testmail versturen

Om te testen of de mailserver goed ingesteld is en dat deze goed werkt kun je een testmail versturen.

• Ga naar 'Beheer > Self support > 'Test versturen mail'
  • Vul een 'emailadres' die valide is (die van jezelf bijvoorbeeld) in bij 'Emailadres'
  • Klik op 'versturen'

Het resultaat is meteen te zien:

Bekijk voor de zekerheid in je mailbox of je ook deze testmail ontvangt.