Hoe kan ik meerdere cursisten direct toegang geven tot portaal

Gewijzigd op Wed, 06 Jul 2022 om 04:13 PM

Middels een bulkactie kun je in één actie meerdere cursisten van één bedrijf toegang geven tot het cursistenportaal.

Werkwijze

• Kies eerst het bedrijf
  • Kies dan bij 'secties' voor Overzicht cursisten
  • Selecteer de cursisten waarvoor je deze actie wil uitvoeren
  • Klik dan op 'bulk acties'
  • Kies dan voor 'Toegang tot cursisten portaal'
  • Kies de rol die zij moeten krijgen (Cursisten rol)
  • Kies voor 'aanmaken'

Hierna wordt voor iedere cursist die een E-mailadres heeft een mail klaar gezet met een wachtwoord reset.

Let op: Deze mail wordt direct verstuurd als 'direct versturen' actief is, anders worden deze in de communicatiequeue klaar gezet.

Afbeelding: Eerste stap, selecteer de cursisten bij een bedrijf

Afbeelding: laatste stap, bevestigen middels 'aanmaken'