Overzicht planning van instructeur zien en mailen

Gewijzigd op Sun, 01 Mar 2020 om 10:19 PM

Er zijn meerdere mogelijkheden om een planning van een instructeur te zien en optioneel te mailen naar hem/haar.

1. Je laat de instructeur inloggen op de intructeurportaal. Daar kan hij/zij 't zelf zien.
  2. Je laat de instructeur een RSSfeed in zijn agenda tonen. Zie ook Agenda koppelen aan Google Calendar, Microsoft Outlook of Apple Calendar
  3. Je gaat naar de instructeur in planaday zelf en kies voor ingepland. Daarna kies je de periode (bovenaan) en vervolgens klik je op export cursussen (rechtsboven). Zie ook screenshot.