Implementatie

Het gebruik van API wordt uitgelegd in aparte documentatie. Deze documentatie vindt je in: https://apidocs.planaday.nl

Calls

De volgende calls kunnen worden uitgevoerd op de API van je omgeving.

1. Lijst van alle cursussen
  2. Details van een cursus
  3. Lijst van dagdelen in een cursus
  4. Lijst van een cursussjabloon
  5. Details van een cursussjabloon
  6. Details van een dagdeel
  7. Details van een locatie
  8. Boeking maken

URL

De calls roep je aan op je eigen omgeving, stel je normale url voor je omgeving is: https://klant.planaday.nl

dan is je url voor de api het volgende: https://klant.api.planaday.nl

Let op: voordat je de API kunt gebruiken moet deze aangevraagd en geactiveerd zijn.