Bij het uitnodigen van een cursist op een cursus (of bij iedere andere actie zoals wachtlijst of optie maken) wordt er communicatie gestuurd naar contactpersoon of naar cursist.

In die mail staat tekst met de uitnodiging en in de bijlage alle details.

Meesturen van andere bestanden zoals lesmateriaal, een afbeelding, een routeplanning of wat dan ook is mogelijk.

Dit kan vooraf bij een cursussjabloon. De bestanden die toegevoegd zijn bij een cursussjabloon worden meegenomen naar een ingeplande cursus, zodat deze direct zichtbaar zijn en gebruikt kunnen worden.

Het is ook mogelijk om bij een cursus die al is ingepland bestanden toe te voegen en mee te sturen bij een uitnodiging.

Per inplan mogelijkheid krijg je de keuze om één of meerdere bestanden die je eerder had toevoegd (bij de categorie 'communicatie') aan te vinken om mee te sturen.

Werkwijze:

1. Ga naar de cursus(sjabloon).
  2. Zorg dat je de cursus bekijkt
  3. Kies bij secties voor 'bestanden'
  4. Kies linksboven voor 'bestand toevoegen'
  5. Zorg dat je naam invult en dat het bestand in de categorie 'communicatie' komt te staan.
  6. Optioneel kun je dit bestand ook delen via een portaal
  7. Kies het werkelijke bestand door deze te selecteren op jouw computer
  8. Klik op 'upload'.

Bestand meesturen bij inplannen

1. Kies de cursus zoals normaal
  2. Plan een cursist in zoals normaal
  3. Bij het bevestigen krijg je de keuze om mail te sturen
  4. Hierbij staan alle bestanden uit de categorie 'communicatie' welke aangevinkt zijn.
  5. Vink de bestanden aan die je wil meemailen en vink diegene uit die je niet wil meemailen.
  6. Klik op 'ok'.
  7. De cursist is nu ingepland, de communicatie staat klaar in de queue.

Bekijk de instructievideo

In onderstaande video wordt uitgelegd hoe jij dit ook kunt organiseren