Hoe wordt de verbinding met Planaday versleuteld?

Gewijzigd op Wed, 21 Jun 2017 om 05:57 PM

Inloggen en werken in Planaday kan alleen met een beveiligde verbinding. Dit noemen ze een HTTPS verbinding en wordt wereldwijd gebruikt door bijvoorbeeld banken, overheden en veiligheidsdiensten.

De verbinding wordt versleuteld via een crypto-sleutel en met behulp van een SSL-certificaat van Comodo. Dit is een betrouwbare en internationaal erkende certificaatautoriteit (CA), een poortwachter voor de uitgifte van dit soort certificaten.