Cursist toevoegen aan inschrijflijst

Gewijzigd op Sat, 19 Nov 2016 om 01:57 PM

Zodra een inschrijflijst is aangemaakt kun je deze eenvoudig openen. In het 'tonen'-scherm van een inschrijflijst  (https://{naamomgeving}.planaday.nl/inschrijflijst/x) zie je enkele actieknoppen en daaronder details van de inschrijflijst met details van de gekozen cursussjabloon en daaronder de dagdelen. En bij 'Details informatie' zie je ook de voortgang van de inschrijflijst in een gekleurde bar.

Klik op 'Cursist toevoegen' om een cursist op de lijst in te schrijven. Zodra je een cursist hebt geselecteerd krijg je de mogelijkheid om dit te bevestigen per Email. Hiervoor is het nodig dat de communicatiesjabloon aanwezig zijn (standaard zijn deze al aanwezig, maar wel met het logo van Planaday).

Na de bevestiging kom je terug in de inschrijflijst.

Optioneel kun je meerdere cursisten toevoegen aan de lijst of de lijst toevoegen en eventueel een notitie toevoegen.