Wanneer voeren jullie onderhoud uit?

Gewijzigd op Wed, 14 Dec 2022 om 09:23 AM

Aan Planaday wordt elke dag ontwikkeld door onze developers om nieuwe functionaliteiten toe te voegen maar ook om problemen te verhelpen.


Hot- en bugfixes

Aanpassingen (zogenaamde hot- en bugfixes) die nodig zijn om problemen in de functionaliteit op te lossen, zullen altijd zo snel mogelijk wordt uitgerold naar de omgevingen. Dit kan dus ook tijdens kantooruren zijn. Ons release proces zorgt ervoor dat jullie hier nauwelijk is van zullen merken.


Nieuwe functionaliteiten

Nieuwe functionaliteit waarvan wij vinden dat dat de applicatie verbeterd, versneld of uitbreidt, zullen we na uitgebreide testen zo snel mogelijk live zetten. Dit kan op elke dag buiten kantooruren (voor 8.00 of na 18.00)


Mochten er echt belangrijke aanpassingen (bijv grote nieuwe functionaliteiten) gedaan zijn, dan zullen we die aankondigen na livegang via onze nieuwsbrief.


Onderhoudswindow

Elke maandagavond hebben we een periode gereserveerd (van 20.00 tot 23.59) voor onderhoud aan onze servers (bijv. besturingssysteem upgrades) en uitbreidingen aan onze hardware & netwerk. Hier zullen we niet altijd gebruik van maken.


Groot onderhoud door ons of onze hosting partij die niet in het standaard onderhoudswindow op maandag past of op een andere dag valt, kondigen we altijd ruim van te voren aan. Zo komt de stabiliteit en betrouwbaarheid niet in het gedrang.


Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren