Communicatie template testen

Gewijzigd op Thu, 26 Jan 2023 om 11:55 AM

Je kunt eenvoudig eerst je gemaakte en aangepast communicatietemplates testen. Op deze manier kun je goed zien of jouw wijzigingen hetgeen doen wat jij wilde.

Kies een template (bijvoorbeeld via onze website (zie ook hier) en bewerk deze. Sla deze ergens op, op je eigen computer.

Ga dan in je eigen omgeving naar:

- Beheer - > selfsupport

Kies voor DOCX naar PDF sjabloon testen

Op die pagina kun je vervolgens een keuze maken uit een cursus, een persoon, etc,

Maak vervolgens een keuze uit een bestaande 'Template document' of upload de template die je lokaal hebt staan (op je eigen pc).

Nadat je op 'Genereer' klikt krijg je de optie om de PDF op te slaan of meteen te bekijken. Je krijgt meteen het resultaat te zien.

Je kunt op deze omgeving alle templates die denkbaar zijn testen. Op die manier weet je snel of alle velden en variabelen goed zijn in jouw document.