Je kunt eenvoudig eerst je gemaakte en aangepast communicatietemplates testen. Op deze manier kun je goed zien of jouw wijzigingen hetgeen doen wat jij wilde.

Kies een template (bijvoorbeeld via onze website (zie ook hier) en bewerk deze. Sla deze ergens op, op je eigen computer. Vervolgens ga je naar 'beheer' in je eigen omgeving en kies je voor ''DOCX naar PDF sjabloon testen' bij 'Self support!'.

Op die pagina kun je vervolgens een keuze maken uit een cursus, een persoon en vervolgens bij 'Template document' voor een type (bijv. cursus ingepland, of inschrijflijst of certificaat). Hierna kun je het document wat je hebt gemaakt aankiezen (op je eigen pc). Nadat je op 'Genereer' klikt krijg je de optie om de PDF op te slaan of meteen te bekijken. Je krijgt meteen het resultaat te zien.

Je kunt op deze omgeving alle templates die denkbaar zijn testen. Op die manier weet je snel of alle velden en variabelen goed zijn in jouw document.