Afbeelding bij een cursus(sjabloon)

Gewijzigd op Fri, 04 Feb 2022 om 12:42 PM

Vanaf versie 2.41.23, zie ook releasekalender

Het is mogelijk om één of meerdere bestanden en/of afbeeldingen toe te voegen bij een cursus(sjabloon).

Afbeelding: Indicatie hoe dit op een website eruit kan zien in Wordpress website.

Indien je een afbeelding toevoegt aan een cursus en deze 'wordpress' noemt, dan wordt deze getoond (indien je deze instelling ook op 'ja' hebt staan in Wordpress Plugin van Planaday.

Werkwijze

Cursus(sjabloon) voorzien van afbeelding

• Kies cursus(sjabloon)
  • Kies voor 'bestand toevoegen'
  • Kies voor categorie 'Afbeeldingen'
  • Vul bij naam 'wordpress' in
  • Selecteer de afbeelding bij 'Bestand'
  • Kies voor 'upload'

De afbeelding is nu toegevoegd aan het cursus(sjabloon).

In Wordpress instellen

Zorg er voor dat je de laatste versie van Wordpress Planaday-API hebt geinstalleerd.

• Ga naar Planaday > Instellingen in je Wordpress omgeving
  • Kies voor 'cursus overzicht' tabblad en/of 'Cursus detail'
  • Kies voor 'ja' bij 'Toon afbeelding'
  • Klik op 'opslaan'.

In de overzichten 'blokken' wordt de afbeelding dan getoond.

Ook in de overzichten zoals 'zoeken' en detail worden deze getoond als je dat wil.