Vrije & feestdagen vooraf instellen

Gewijzigd op Fri, 01 Oct 2021 om 11:41 AM

Beschikbaar sinds 1.x, zie releasekalender

Het is mogelijk om voor sommige dagen standaard de agenda te blokkeren om in te plannen. Denk hierbij aan feestdagen.

Maar ook een dag zoals bedrijfsuitje etc kunnen hiervoor gebruikt worden. Zodra een dag is ingesteld, is deze dag niet meer in te plannen.

Kies voor ‘Beheer > Instellingen > ‘Vrije & Feestdagen’ bij ‘Applicatie configuratie’.

Werkwijze

• Ga naar beheer en kies vervolgens voor 'Vrije & feestdagen'
  • Je krijgt meteen een overzicht van de dagen die nu aanwezig zijn
  • Klik op toevoegen
  • Kies een datum
  • Vul een naam in
  • Geef aan of deze moet herhalen

Klik op opslaan